Met ons kunt u uw renovatie doen of uw droomhuis bouwen...


Over ons

Wij zijn actief in heel Nederland en Europa!

 

Het bouw- en renovatiebedrijf M&W Bouw en Renovatie is opgericht door twee partners die in de afgelopen jaren ervaring hebben opgedaan in de bouw- en renovatiesector.

De opgebouwde kennis en ervaring hebben het voor hen mogelijk gemaakt om een bedrijf op te richten dat professionele diensten aanbiedt op het gebied van de bouw en reparatie van woongebouwen, flats, kantoorpanden en openbare gebouwen.

Heeft u bouwplannen? Laat u zich dan ook overtuigen door onze correcte wijze van samenwerking, kwaliteit en een correcte prijsstelling.

Ben je klaar met bedrijven die de oplevertermijnen van projecten steeds verzetten?

Zoek je hoge kwaliteit en professionaliteit, gebaseerd op kennis en ervaring, voor een redelijke prijs?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Het aanbod van M&W Bouw en Renovatie is precies wat je zoekt!


Klanten over ons

Tom

Onze ervaring is zeer goed. Afspraken werden keurig nagekomen, de Lichtenberg bouwt solide, net personeel en ze wilden ook meedenken mbt zo natuurlijk mogelijk bouwen.

Kees

Bouwtraject was voor ons een bijzonder prettige ervaring. Eigenlijk zonder verassingen en transparant daarnaast waren er geen onverwachte financiële tegenvallers door de duidelijke communicatie over de kosten.

Annette

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering is het hele bouwproces zeer goed verlopen. Contact met bedrijf was prima: flexibel, transparant, service gericht en afspraken worden nagekomen.

Plaats hieronder een review:

Wil je jouw huis, appartement of bedrijfsruimte renoveren?